Fruitkings

Eigenlijk vinden we fruikings de leukste gokkasten. Je kan gelijk boven op veel rollen spelen en daarom kan je een boel winnen. Dus wij raden fruitkings gokkasten aan. Je kan deze fruitautomaten eerst gratis uitproberen (elke dag 50 fun credits) Maar het leukste is spelen voor echt geld. Dit gaat makkelijk met sms via bankoverschrijving. Veel speelplezier!


deep blue seanieuwDe Deep blue sea gokkast heeft vele spelelementen. Waan je in de onderwater wereld terwijl je alle jackpots voor de neus van de vissen wegsleept.


mix and match runnernieuwDe Mixandmatch runner is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Mix and Match is een van de meest gespeelde fruitautomaten op dit moment.


alcatraznieuwDe Alcatraz gokkast heeft een bovenspel waaop je symbolen kunt sparen voor een spaarkaart, daarnaast kun je met het ? teken zorgen dat je puntenlevel verhoogd wordt… Deze gokkast heeft ook een gokrad waarmee je punten kunt gokken in het benedenspel.


area 51nieuwDe Area 51 is een zeer gevarieerde gokkast met heel veel mogelijkheden om in te zetten. Speel deze gokkast totdat de ufo’s boven je huis cirkelen, en de groene mannetjes met de jackpot bij je aanbellen!


lucky holdernieuwBij de Lucky holder gokkast kun je ook in het bovenspel rollen vasthouden. Dit maakt het een unieke fruitautomaat waar er geen ander van is. Echt spannend wordt het op deze luckyholder gokkast.


tropicananieuwDe Tropicana gokkast is unieke in het feit dat je op het bovenspel met met 1 winlijn wel 1000 credits kunt winnen. Dat zie je niet vaak en daarom is deze fruiatautomaat onze supertip.


cameleonnieuwDe cameleon is zoals de naam al doet vermoeden een fruitautomaat met veel elementen. Als je 6 nudges heb kan je spelen op het winrad en dat is altijd leuk!


smileyreelsnieuwDe smileyreels gokkast is een uitzondering bij de online gokkasten, hij heeft 6 rollen in het bovenspel! Je kunt maximaal maar liefst 32 punten inzetten, dit maakt het mogelijk om op deze gokkast in totaal boven met 20 winlijnen te spelen.


eightballnieuwMet maar liefst 8 bovenrollen en een mysteryspel, maakt deze gokkast een topper en is hiermee zeer uniek! Deze kast geeft u gegarandeerd speelplezier! Zit niet voor niets in onze gokkasten top 16.


chinatownnieuwDe Chinatown gokkast heeft 8 bovenrollen met elk 4 fruitsymbolen. Zo maak je kans op veel prijzen door maar liefst 48 winlijnen. Deze fruitautomaat is een must voor elke gokker!


millionsnieuwAls je op zoek bent naar gokkasten met in het bovenspel de optie om alles criss cross te spelen, dan moet je bij de Millions fruitautomaat zijn. Door deze optie zorgt gokken op deze gokkast voor een groot aantal wincombinaties in het bovenspel.


volcanonieuwOp de Volcano gokkast kun je sparen voor drie nudges per rol. Als je op de juiste manier en op het juiste moment die nudges benut kun je daarmee heel veel punten winnen! Een van de gokkasten die vaak een jackpot uitkeerd.


subzeronieuwDe Subzero gokkast heeft maar liefst twee winraden, daardoor is het dubbelop feest. Deze nieuwe veel gespeelde fruitautomaat zorgt voor veel spanning en sensatie.


superflush 500nieuwSuperflush 500 is een hele uitgebreide gokkast. Hij heeft heel veel winelementen en zorgt daardoor voor een hele spannende gameplay. Dit is echt een top fruitautomaat van fruitkings met veel opties


reelcash 2nieuwCashspel. Het Cashspel met 4 winrollen en 3 winlijnen geeft een maximale win van 500 credits. Door het sparen van de Reelcash2 symbolen maak je kans op een mysterywin!


crazywheel 500nieuwDe crazywheel 500 is zo`n gokkast waarbij de kans dat je de Jackpot binnenhaalt zeer groot is. Door het wrede karakter en ook door de vele winlijnen in het topspel blijven spelers terugkeren. Een topper onder de Fruitkings gokkasten.


wheel of fortunenieuwWheel of fortune is een gokkast met heel veel op de jackpot. Het rad van fortuin zorgt voor veel spanning en deze kast staat al tijden in onze persoonlijke top10. Zeker spelen dus!


green mysterynieuwDe Greenmystery gokkast is bijna de enige van alle gokkasten waarbij je ook in het topspel je rollen kunt vasthouden. Dit verhoogt je winkans op deze gokkast maximaal!


mix and matchnieuwDe MixandMatch gokkast is de absolute klapper van dit moment. Iedreen wil dit spannende gokkasten spel spelen en men staat in de rij bij de gokhal. Nu kan ook jij je geluk beproeven op een van de populaiusrte fruitautomaten.


big bonusnieuwDe Big bonus gokkast is een echt een super fruitautomaat. Het bovenspel heeft special bonus symbolen en dat geeft uiteraad meer kans op prijzen.


california sunsetnieuwDe california sunset fruitautomaat geeft je het heerlijke gevoel van de Amerikaanse westkust. Met zijn 5 rollen met kris kros symbolen gata ook bij jouw thuis snel het zonnetje schijnen.


inca goldnieuwInca Gold hoort bij de serie van uitzondelijke gokkasten met 6 rollen in het topspel! Het is mogelijk om maximaal 32 punten in te zetten zodat je op deze gokkast maar liefst 20 winlijnen hebt.


apollonieuwDe Apollo fruitautomaat zal je verrassen met zijn super gamble spel en zijn topspel. Op deze kast kan je echt vette prijzen winnen en de jackpot ligt constant op de loer.

footerregel